Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/12/15

Tartar(e) pagardas

Tartar(e) pagardas yra kreminės konsistencijos baltasis padažas, kurio pagrindą sudaro majonezas. Ingredientus galima keisti, tai jau skonio reikalas. Dažniausiai patiekiamas su žuvies patiekalais. Lengvai ir greitai pasigaminamas.
  • 1 arbat.š. šviežio peletrūno (taragono) arbar 1 arbat.š. smulkinto laiškinio česnakėlio,
  • 2 arbat.š.  smulkintų kaparėlių,
  • 2 arbat.š. smulkintų raugintų agurkėlių,
  • 2 arbat.š. smulkintos šviežios petražolės,
  • 1 valg.š. šviežiai spaustų citrinos sulčių,
  • Apie 170 ml majonezo.
  1. Tereikia sumaišyti visas smulkintas sudėtines dalis.
  2. Palikti pastovėti bent 1 valandą prieš patiekaint tam, kad visi skoniai susimaišytų. Mėgaukitės!

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...