Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/10/16

Naminiai kario prieskoniai


Kvapnūs kario prieskoniai gali būti naudojami sriuboms, padažams, ryžiams ir bet kokiems kitiems mėgstamiems patiekalams pagardinti. Jiems paruošti pakaks vos kelių minutėlių...
  • 2 v.š. malto kumino,
  • 2 a.š. maltos ciberžolės (kurkumos),
  • 2 v.š. maltos kalendros,
  • 1/2 a.š. kajeno pipirų,
  • 1/2 a.š. garstyčių sėklyčių,
  • 1/2 a.š. malto imbiero.

  1. Tereikia blenderio ar virtuvės kombaino pagalba iki miltelių sutrinti visus prieskonius. 
  2. Laikyti uždarame konteineryje. Mėgaukitės!

Linkėjimai, Krista.

No comments:

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...