Spausdinti [PDF]

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

2012/04/10

Kreminė brokolių sriuba

  • Didelis svogūnas,
  • Poras,
  • 6 v.š. sviesto,
  • Brokolių žiedynų,
  • Keletas skiltelių česnako,
  • Druska ir pipirai,
  • 750 ml sultinio,
  • 500 ml pieno,
  • 3 v.š. miltų, 
  • Šiek tiek krapų. 

Pirmiausia apverdame brokolius. Jiems turėtų pakakti 10 minučių. 

Į atskirą puodą dedame pusę sviestuko ir jame apkepame pusžiedžiais pjaustytą svogūną, porą ir smulkintą česnaką. Kuomet svogūnėliai ir poras suminkštėja, įpilame sultinį ir sudedame virtus brokoliukus bei smulkintus krapelius. Įberiame druskos ir pipirų pagal skonį. Viską dar paverdame apie 10 minučių. Ir galiausiai sutriname blenderiu.

Į kitą mažesnį puodą dedame likusį sviestą, beriame miltus ir pilame pieną. Labai gerai išmaišome, kad nesudarytų gumuliukų ir paverdame, kol viskas ima burbuliuoti ir tirštėti.

Pabaigoje, viską sumaišome ir skanaujame. Mėgaukitės!



Linkėjimai, Krista.

Idėja rasta edible and incredible

1 comment:

Anonymous said...

Skaniai atrodo ir gana greitai pagaminama pagal aprašyma, šį vakara nustebinsiu savo šeimyna

Sticky

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...